INGREDIENTE

Pentru blat:
125 unt (pe care il topim)
4 oua
100g faina alba de grau
60g carob
o lingura zahar (optional)
o lingurita praf de copt

Pentru bilute:
125g fulgi de cocos
125g mascarpone
1 ou
o lingura zahar (optional)

*Va recomand sa faceti bilutele mai mici astfel incat sa se scufunde mai bine in blat.

MOD DE PREPARARE VIDEO

https://www.youtube.com/watch?v=f-F3cPSdczQ&feature=youtu.be

Bilutele: amestecam toate ingredientele, putem folosi mana sau mixerul cu palete de aluat. Cand obtinem un aluat omogen, il invelim in folie de plastic si il bagam la congelator pana preparam aluatul.

Aluatul: intr-un bol mixam ouale cu zaharul pana obtinem o compozitie spumoasa, apoi adaugam pe rand untul, praful de copt, carobul si faina mixand dupa fiecare.

Turnam compozitia intr-o forma rotunda cu diametrul de aproximativ 22cm iar deasupra repartizam bilutele de marimea unei nuci.

Coacem la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru aproximativ 30 minute sau pana trece testul cu scobitoarea.

Iese nemaipomenit de pufoasa si gustoasa! Pofta mare!