INGREDIENTE

120g unt (pe care il topim)
o lingura zahar (optional sau in functie de preferinte)
2 oua
100g faina alba de grau
100g fulgi de cocos
2 lingurite praf de copt bio

MOD DE PREPARARE

Mixam foarte bine ouale cu zaharul pana devin spumoase. Adaugam apoi untul topit si faina amestecata cu fulgii de cocos si praful de copt.

Rezulta o crema groasa. Luam cu mana cate putin, forma o biluta de marimea unei nuci mai mari si aplatizam usor. Aluatul este putin lipicios dar se poate manevra. Nu mai adaugam faina in plus. Ii puteti pune si direct cu lingura in tava, aplatizandu-i usor.

Punem biscuitii in tava pe hartie de copt si coacem in cuptorul preincalzit la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru aproximativ 20 de minute sau pana incep sa se rumeneasca usor deasupra.

Ies nemaipomenit de pufosi si deliciosi!

Pofta buna!