INGREDIENTE (9 portii)

4 litri apa
6 cartofi medii
3 morcovi mari
4 ardei grasi rosii (am avut tocati congelati)
4 cepe rosii mici
1 pastarnac mare
1 radacina patrunjel
o felie telina
aprox 150g fidea scurta (am folosit integrala)
4 oua
2-3 linguri legume deshidratate (optional)
2 legaturi patrunjel proaspat tocat

MOD DE PREPARARE

Punem apa la fiert. Intre timp curatam cartofii si ii taiem cuburi. Restul legumelor le tocam marunt cu cutitul sau folosim maruntitorul electric.

Cand apa incepe sa fiarba adaugam toate legumele odata. Lasam la fiarba la foc mic, niciodata foc mare. Ale mele au fost gata cam in 45 de minute.

Cand legumele sunt aproape gata, adaugam fideaua si ouale batute in prealabil. Ouale le turnam in fir in oala in timp ce amestecam in ciorba cu o furculita. Asa vom face zdrentele de ou.

Mai lasam sa fiarba 3 minute si oprim focul. Adaugam verdeata si acoperim oala.

Gata! Noi am servit cu cate o lingura de ulei de in. Puteti pune si de masline.

Pofta mare!