INGREDIENTE BRIOSE CU BRANZA SI CAROB FLAVEUR
2 oua
150g faina alba de grau
200g branza de vaci (sau branza de casa)
o lingura zahar (optional sau in functie de preferinte)
2 linguri carob
100mL lapte
2 lingurite praf de copt bio
MOD DE PREPARARE BRIOSE CU BRANZA SI CAROB FLAVEUR
Intr-un bol amestecam faina, zaharul, carobul si praful de copt.
Facem un put in mijloc si punem branza, ouale si laptele.
Mixam toata compozitia pana devine omogena.
Umplem forme de briose si coacem in cuptorul preincalzit la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru 35 de minute.
Ies nemaipomenit de pufoase, aerate si delicioase! Pofta mare!
Se poate omite praful de copt…? Bebe 11 luni di nu as vrea sa ii dau inca.
nu se poate omite caci nu vor mai creste.
Bună ziua. Brioșele le faceți cu ventilație sau fără ventilație? Mie îmi ies mereu uscate deasupra gen coaja de pâine și nu ies pufoase. Mulțumesc
caldura sus jos fara ventilatie!
Buna ziua, se poate inlocui branza de vaci/casa cu mascarpone ?
multumesc!
nu se poate!
Buna ziua! Am folosit hartie pt briose si s-au prins bine..un sfert din briose au ramas pe hartie. Cred ca trebuie folosite forme din silicon pt aceasta reteta.
sigur ca de acele hartiute se lipesc! Eu folosesc doar forme din silicon!