Am pregatit pentru astazi o reteta noua de briose, cu morcovi si chimen, care au iesit absolut delicioase.

Am folosit chimen de la Kotányi pentru aroma sa distincta. De folosit cu incredere si pentru paine si produse de panificatie, salate, branza, fasole, cartofi sau carne de porc.

INGREDIENTE

2 morcovi potriviti
3 oua
150g faina alba de grau
2 lingurite praf de copt bio
4 linguri ulei de masline
125g iaurt natur
70g cascaval ras (pe razatoarea mica)
150g branza de vaci sau branza de casa
o lingurita + putin pentru presarat chimen seminte de la Kotanyi

MOD DE PREPARARE

Curatam morcovii si ii dam pe razatoarea mica.

Intr-un bol mixam ouale cu uleiul, iaurtul si branza de vaci. Cand am obtinut o compozitie omogena, adaugam faina amestecata cu praful de copt si mai mixam putin pana se incorporeaza bine.

Adaugam apoi morcovii rasi, cascavalul ras si lingurita de chimen si amestecam cu o spatula.

Umplem ¾ din formele de briose iar deasupra mai presaram la fiecare putin chimen.

Coacem in cuptorul preincalzit la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru 35 de minute sau pana se rumenesc frumos.

Atat de bune! Pofta mare!

Kotányi are o istorie de peste un secol pusa in slujba obtinerii gustului perfect prin condimente de cea mai buna calitate.

Kotányi sustine, ca si Flaveur, mamicile tinere si moderne sa gateasca si sa isi urmeze pasiunea, precum si sa adopte un mod de viata si alimentar cat mai sanatos,

Va invit sa descoperiti portofoliul foarte bogat de condimente Kotányi si sa le folositi cu toata increderea in preparatele Flaveur!