INGREDIENTE (o portie)

½ mar (micut)
30g faina alba de grau sau integrala – sau faina de orez in caz de alergie
1 ou
15g unt topit sau ulei de cocos
unt sau ulei de cocos pentru uns vasul
pudra de vanilie (optional)

MOD DE PREPARARE

Curatam jumatatea de mar si o taiem marunt.

Amestecam faina cu untul topit si oul cu o furculita, apoi adaugam marul taiat cubulete si amestecam astfel incat sa fie bine acoperit de aluat. Adaugam si pudra de vanilie.

Punem compozitia intr-un vas ceramic micut uns cu unt si coacem la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pana se rumeneste putin.

Ramane usor umeda in interior de la mar dar se poate taia bucatele. Iese o budinca foarte micuta, daca doriti mai mult trebuie sa dublati cantitatile. Eu nu am pus indulcitor pentru ca nu am considerat necesar.

O gustare delicioasa! Pofta buna!

*vasul ramekin folosit are 11cm diametrul cu 5cm inaltime