Pentru ca precedenetle retete cu Veggy de ciulama de quinoa si zucchini si supa crema de ciuperci si dovleac au fost foarte bine primite si gatite deja intr-o masura mare, va propune astazi o noua reteta cu Veggy, pe cat de simpla pe atat de delicioasa.

Va invit asadar sa incercati o savuroasa salata orientala cu Veggy care un gust desavarsit!

Veggy Classic este un amestec de asezonare fara sare nou lansat de catre Kotányi. Este adaptat pentru bucataria vegetariana, combinatia de ceapa, usturoi, rozmarin, kale si rosii este una foarte versatila, rafinamentul preparatelor vegetariene fiind absolut garantat!

INGREDIENTE (6 PORTII)

aprox 2kg cartofi
3 cepe rosii mici
aprox 150g masline
aprox 200g porumb
5 oua fierte tari
2 lingurite Veggy Clasic de la Kotányi
4 linguri ulei de masline
*cantitati ajustabile in functie de preferinte

MOD DE PREPARARE

Curatam cartofii, ii taiem cubulete si ii gatim la abur apoi ii lasam la racit.

Taiem ceapa solzisori si ouale in cubulete.

Amestecam cartofii cu restul ingredientelor si servim o delicioasa salata!

Pofta buna!

Veggy Classic este deasemenea ideal si in sufleuri, chiftele de legume, strudele sau preparate tartinabile.

Va invit sa cititi mai mult despre Kotányi si aici: www.flaveur.ro/kotanyi.
Va invit sa descoperiti portofoliul foarte bogat de condimente Kotányi si sa le si folositi in preparatele Flaveur!

Si nu uitati de concursul Kotányi! Puteti participa pana la sfarsitul acestei saptamani si castiga unul din cele 10 premii, fiecare premiu constand intr-o cutie cu produse Kotányi si un cutit de inox Kotányi.
Toate detaliile concursului le gasiti aici: https://flaveur.ro/concurskotanyi/.
Mult succes!