Va invit cu mare drag astazi sa incercam o reteta noua si savuroasa de pastrav cu sos de rosii.
Pastravul este un peste gras, de apa dulce, foarte popular, cu carnea fina, frageda si gustoasa.
Am folosit file de pastrav de la Edenia pentru ca este un produs 100% natural, cu o glazura de 10%, si care nu contine fosfati, aditivi sau alte chimicale.
INGREDIENTE
3 bucati file de pastrav de la Edenia
1 ceapa mica rosie
3 catei usturoi
1 ardei kapia mic
3 linguri ulei de masline
400g rosii cuburi in bulion
cimbru
busuioc
MOD DE PREPARARE
Tocam ceapa, usturoiul si ardeiul foarte marunt apoi le amestecam cu rosiile, condimentele si uleiul de masline. Punem aceasta compozitie intr-un vas ceramic de marime medie.
Pestele, decongelat in prealabil in frigider, il ungem cu ulei de masline si condimente, apoi punem bucatile deasupra sosului de rosii.
Bagam vasul in cuptor, setam 180 grade C sus-jos fara ventilatie si lasam pentru 30 de minute aproximativ.
Foarte bun! Pofta mare!
Pestele Edenia este 100% natural, fara aditivi sau conservanti, fiind filetat si congelat in ziua capturii.
Speciile de peste Edenia sunt atent selectionate din cele mai bune specii la nivel international.
Congelarea se face individual si rapid, pestele pastrandu-si astfel prospetimea, aspectul si forma.
Pentru mai multe informatii va invit sa urmariti si pagina www.flaveur.ro/peste-edenia/.
Buna Cristina,ai incercat si cu peste intreg sau bucati?
nu, dar se poate!