Mini tartele cu ciuperci si usturoi se gatesc simplu si rapid si ies super delicioase!
Le gatim impreuna?

Am folosit ciupercile taiate de la Edenia pentru ca se gatesc foarte rapid si fara pierderi si pentru ca nu au conservanti si aditivi.

Ciupercile congelate Edenia sunt o alegere nutritiva perfecta, bogate in fibre si antioxidanti si cu o cantitate mica de grasimi. Pregatite si congelate rapid, ele isi pastreaza savoarea si gustul natural.

INGREDIENTE

200g ciuperci feliate de la Edenia
4 catei usturoi
O ceapa rosie medie
125g faina alba de grau
1 ou
100mL lapte
2 lingurite smantana
2 lingurite praf de copt bio
Piper, oregano, nucsoara, boia dulce

MOD DE PREPARARE

Tocam ceapa si usturoiul marunt sau le dam pe razatoare. Punem ciupercile la inabusit intr-o tigaie cu 2 linguri apa. Ciupercile isi vor lasa si ele apa pentru ca le vom pune direct congelate. Cand apa scade la jumatate, adaugam ceapa si usturoiul si lasam sa scada de tot si legumele sa devina cremoase.

Intr-un bol punem restul ingredientelor si mixam pana se omogenizeaza. Adaugam in compozitie si legumele amestecand cu o spatula.
Umplem forme de mini tarte si coacem in cuptorul preincalzit la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru 30 de minute. Se pot folosi si forma de briose dar marime mai mica.

Delicioase! Pofta buna!

Legumele Edenia sunt congelate la doar cateva ore de la recoltare pentru a pastra cat mai bine nutrientii si ajung la consumator fara sa isi schimbe proprietatile.

Va invit cu incredere sa folositi legumele Edenia in preparatele Flaveur!