INGREDIENTE (4-5 portii)
5 banane (nu foarte mari)
4 oua
4 linguri faina alba de grau sau faina integrala (nu rase, nu cu varf)
½ lingurita scortisoara
MOD DE PREPARARE
Curatam bananele si le taiem rondele.
Intr-un bol mixam ouale cu faina si scortisoara. Adaugam in compozitie si rondelele de banana si amestecam cu o spatula.
Punem compozitia intr-o forma rotunda din silicon. Putem folosi si forma ceramica pe care o ungem cu unt.
Bagam in cuptor la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru aproximativ 30 de minute sau pana se rumenesc frumos deasupra.
Lasam la racit in forma apoi o putem felia.
Un mic dejun delicios! Pofta mare!
Mie nu mi a iesit atat de inalta , dar copiii au mancat o cu pofta. Este chiar gustoasa si foarte simplu de pregatit.
Multumesc mult pentru idee!
Ma bucur tare ca a avut succes! Grosimea este in functie de marimea vasului.