Va propun astazi sa gatim impreuna o supa crema de fasole verde cu dovlecei, usor si rapid de preparat!

O supa crema delicioasa pe care o putem servi cu iaurt sau smantana. Eu am presarat la servire mix de seminte.

Am folosit desigur fasole verde intreaga de la Edenia, pentru ca nu se decongeleaza inainte de gatire, se gateste foarte rapid si fara pierderi si pentru ca nu are conservanti si aditivi.

Fasolea verde de la Edenia este pregatita cu multa atentie pentru ca prospetimea, gustul usor dulce si culoarea puternica sa ramana intacte. Fasolea isi pastreaza gustul, culoarea si textura sa crocanta si are un continut ridicat de proteine si unul foarte scazut de grasimi.

INGREDIENTE

450g fasole verde de la Edenia
1 ardei gras verde
1 pastarnac mic
2 morcovi
1 ceapa
300g dovlecei
Patrunjel sau alte condimente in functie de preferinte
4 linguri ulei de masline

MOD DE PREPARARE

Curatam legumele si le taiem cubulete, mai putin dovleceii pe care nu-I curatam de coaja.

Punem legumele sa fiarba in aproximativ 2L apa. Cand legumele sunt aproape fierte, adaugam si fasolea verde direct congelata si mai lasam 10 minute din momentul in care apa incepe din nou sa fiarba.

Mixam totul la blender impreuna cu patrunjelul si ulei de masline si gata!

O supa crema delicioasa pe care o putem servi cu iaurt sau smantana. Eu am presarat la servire mix de seminte.

Pofta buna!

Folosesc uzual in retetele Flaveur fasole verde de la Edenia pentru ca este disponibila pe tot parcursul anului si pentru ca este 100% naturala si fara conservanti.

Legumelele Edenia sunt congelate la doar cateva ore de la recoltare pentru a pastra cat mai bine nutrientii si ajung la consumator fara sa isi schimbe proprietatile.

Va invit sa folositi cu incredere legumele Edenia in preparatele Flaveur!