INGREDIENTE

400g naut fiert (am folosit la borcan)
1 ceapa mica
1 ou
4 linguri cu varf faina alba de grau
Patrunjel, coriandru (optional)
Ulei de masline pentru uns

MOD DE PREPARARE

Punem toate ingredientele in vasul unul maruntitor electric si mixam pana obtinem o pasta.

Ne umezim mainile cu apa si formam chiftelute pe care le punem pe hartie de copt in tava. Compozitia este destul de moale, trebuie modelate cu grija.

Ungem chiftelutele cu ulei de masline folosind o pensula si coacem la 190 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru 20 de minute, apoi pentru alte 15 minute mutam pe functia cu ventilatie.

Chiftelutele ies cu o crusta la exterior iar interiorul ramane moale ca un piure. Nu ma asteptam sa fie pe gustul domnul Copil, si am ramas surprinsa cand a mancat 5 deodata la cina 😊. Apoi la micul dejun iar a mai cerut. 😊

Pofta mare!