INGREDIENTE

1 mar (200g)
1 ou
150g iaurt grecesc (sau iaurt normal)
O lingura zahar sau sirop de artar (optional sau in functie de preferinte)
Un varf de lingurita scortisoara Ceylon
140g faina alba de grau
1 lingurita praf de copt (optional)

MOD DE PREPARARE

Curatam marul si il dam pe razatoarea mare.
Intr-un bol mixam oul cu zaharul pana obtinem o compozitie spumoasa, aproximativ 1 minut. Apoi adaugam praful de copt, iaurtul, scortisoara si omogenizam.

Adagam si ¾ din cantitatea de faina si mixam pana se integreaza. Lasam mixerul si adaugam marul ras si faina ramasa si amestecam cu o spatula.

Punem compozitie cam o lingura jumatate in tava pe hartie de copt si aplatizam astfel incat sa obtinem niste mini pancakesuri. Eu am folosit ustentila de inghetata si am aplatizat cu o lingura.

Coacem in cuptorul preincalzit la 190 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pana se rumenesc frumos, aproximativ 30 de minute.

O gustare delicioasa! Pofta mare!