Pentru gustarea de astăzi am pregătit o rețetă nouă și savuroasă de biscuiți fragezi cu fistic și vă invit să îi incercați negreșit, pentru că vor fi primiți cu încântare!
Cei mici se pot bucura de o gustare delicioasă și o pot servi alături de fructele preferate din farfuria divizată pentru diversificare din silicon cu ventuză anti-alunecare de la Little Prints, pentru că aceasta nu alunecă, nu se răstoarnă și este perfect compartimentată!
Cu baveta din silicon, masa va fi una mai curată și mai distractivă!
Little Prints este partenerul Flaveur care ne pune la dispoziție o gamă mare de produse pentru bebeluși și copii, începând de la produsele de diversificare și suzetele Bibs și Frigg și până la jucării, îmbrăcăminte, încălțăminte sau sisteme de transport și odihnă.

INGREDIENTE
70g fistic crud (cântărit fără coajă)
75g unt (am folosit cu 65% grăsime) – pe care îl topim
50g făină de migdale sau migdale măcinate
200g făină albă de grâu
2 linguri smântână (am folosit cu 15% grăsime)
O lingură zahăr

MOD DE PREPARARE
Tocăm grosier fisticul folosind cuțitul.
Într-un bol amestecăm zahărul cu smântâna și untul topit. Adăugam și restul ingredientelor și frământăm cu mâna până obținem un aluat omogen.

Punem aluatul pe o folie de plastic și îl rulăm astfel încât să obținem un baton asemenea unui salam. Băgăm batonul în frigider pentru 2 ore.
După 2 ore, timp în care s-a întărit, îl scoatem și îl tăiem în felii groase de max 0,8 cm.

Punem feliile în tavă pe hârtie de copt si băgăm în cuptorul preîncălzit la 200 grade C căldură sus-jos fără ventilație pentru 20 de minute.
Ies nemaipomeniți de gustoși și fragezi!
Poftă mare!

Site-ul Little Prints ne așteaptă o mare varietate de articole de diversificare de bună calitate!
Farfurii, boluri, seturi masă, tacâmuri, recipiente de stocare, căni și pahare, bavete, protecție pentru masă și multe altele!

Farfurie divizată diversificare bebeluși din silicon cu ventuză anti-alunecare
Farfuria din silicon de la Little Prints are margini ridicate, este divizată în 3 compartimente și are ventuză anti-alunecare, ceea ce face ca orele de masă să fie mai ușoare pentru toată familia.
Secțiunile din farfurie permit adăugarea de alimente lichide lângă cele solide, iar ventuza anti-alunecare asigură mai multa curățenie și mai multă siguranță în timpul meselor, făcând imposibilă alunecarea sau răsturnarea farfuriei. Gustările sau mesele sunt ușor de asamblat toate pe o singură farfurie!
Curățarea este ușoară, farfuria putând fi spălată în mașina de spălat vase sau spălată manual.
Dimensiunea farfuriei este de 19 x 19 cm și 3.3 cm înălțime .
Farfuria este fabricată din silicon alimentar durabil, fără BPA și aprobat de FDA. O farfurie concepută să reziste pentru anii următori!

Bavetă silicon hrănire bebeluși/copii diversificare
Confortabilă și practică, baveta din silicon de la Little Prints este o soluție perfectă pentru a păstra curate atât hăinuțele copilului cât și zona dimprejur în timpul meselor.
Forma bavetei este perfectă pentru a capta toate alimentele și resturile în buzunarul adânc, facând mesele mult mai curate și distractive.
Este în plus și ușor de de curățat, sub jet de apă.
Desigur non-toxică, fără BPA, PVC și ftalati!

Vă invit cu mare drag să vizitați site-ul www.littleprints.ro și să descoperiți minunatele produse Little Prints și să le folosiți cu încredere!