INGREDIENTE

3 oua
Un pahar iaurt
1 lingura sirop de artar (optional)
2 pahare jumatate (acelasi pahar ca la iaurt) de faina alba de grau
Un pahar de ulei de masline nonextravirgin (acelasi pahar ca la iaurt)
7 g praf de copt bio
Mure

MOD DE PREPARARE

Am pus murele pe foc cu putina apa cat sa se inmoaie si apoi am strecurat ca sa eliminam samburii, rezultand un sirop.
Intre timp am batut bine ouale si am amestecat cu iaurtul, uleiul si siropul de artar si apoi am adaugat faina in ploaie amestecata cu praful de copt rezultand o compozitie nu foarte vascoasa.

Peste compozitia obtinuta am adaugat siropul de mure si am omogenizat. Am pus compozitia in forme de madlene de silicon (cam 3/4 in forma) si am introdus in cuptorul incins la 170 de grade C caldura sus-jos fara ventilatie pana au trecut testul scobitorii, aprox 20 de minute.
Pofta buna!