Nu sunt precum multi alti biscuiti rapizi si pufosi, sunt pur si simplu…DE-LI-CIOSI!
Nu va pot descrie nici macar gustul, ce sa mai spun de mirosul divin din bucatarie…
Trebuie sa ii incercati ca sa intelegeti ce va spun!

INGREDIENTE

3 linguri sana (se poate si cu iaurt)
100 g unt min.65% grasime
200 g fulgi de ovaz
100 g faina alba de grau sau integrala
3 linguri merisoare hidratate ( minim 3 ore)
5 g praf de copt bio
1 ou

MOD DE PREPARARE

Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei.

Am frecat untul cu sana si am incorporat oul.

Merisoarele hidratate le-am maruntit si le-am pus peste, apoi fulgii in ploaie si la final amestecul de faina cu praf de copt.

Am pus hartie de copt in tava cuptorului si i-am aliniat cu o lingurita ca pe soldatei, aplatizand guguloiul.

Lasati 1-2 cm intre biscuiti.

Am bagat tava la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie (preinzalzit), pret de 15-20 minute.

Verificati dupa 15 minute, fundul lor trebuie sa fie usor auriu, sa se desprinda de pe hartie, si sa fie usor crocanti.

Dupa ce ii scoateti, ii acoperiti si ei devin pufosi.

Au iesit circa 25 buc de 4 cm diametru.

Deci, cum sunt?

Pofta buna!