INGREDIENTE
350g linte rosie
60mL ulei de măsline
130mL apă
1 linguriță praf de copt bio
Mix semințe

MOD DE PREPARARE
Lăsăm lintea la hidratat peste noapte în apă, raport 1:4 linte-apă, la temperatura camerei.
După ce a stat la hidratat min 8 ore, o transferăm într-o strecuratoare și o trecem sub un jet de apă. O lăsăm la scurs câteva minute, apoi o transferăm în cana unui blender împreună cu celelalte ingrediente mai putin semințele.

Mixăm foarte bine până obținem o pastă fină. Punem compoziția în formă de chec și presărăm semințe deasupra. Coacem în cuptorul preîncălzit la 190 grade C căldură sus-jos fără ventilație pentru 35 de minute. Facem și testul cu scobitoarea!
Iese o pâine densă și umedă, super delicioasă, sănătoasă și nutritivă. O păstrăm la frigider și o consumăm în max 3 zile. Foarte bună și prăjită! Ideală chiar și pentru bebelușii mai mici de 1 an pentru ca o putem servi cu un PATE DE LEGUME. Poftă mare!