Va propun astazi o reteta noua de crumble de ananas caramelizat, gustare absolut delicioasa!
Va recomand sa folositi desigur ananas bucati de la Edenia! Cu un gust usor acrisor si dulceag, ananasul Edenia este un fruct bogat in vitamina A si C, ce ofera multiple efecte benefice asupra sanatatii.
Bucatile de ananas Edenia sunt taiate in cubulete de dimensiuni perfecte, gata pentru a fi folosite. Sunt 100% proaspete, provin din soiurile cele mai bune de ananas, de asemenea sunt curatate, spalate, sortate si congelate rapid.

INGREDIENTE (2-3 portii)
1 punga ananas bucati de la Edenia
35g fulgi de cocos
2 lingurite zahar
50g unt rece (am folosit cu 65% grasime)
75g faina alba de grau

MOD DE PREPARARE
Punem ananasul congelat intr-o craticioara la foc mic impreuna cu o lingurita de zahar. Lasam pana se evapora aproape toata zeama, amestecand din cand in cand.
Intr-un bol punem faina, fulgii de cocos, lingurita de zahar si untul rece taiat cubulete. Framantam cu varful degetelor pana obtinem o compozitie nisipoasa.
Punem ananasul caramelizat pe fundul unui vas ceramic de marime medie si il acoperim cu aluatul nisipos.
Bagam in cuptor la 200 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru 30 de minute sau pana se rumeneste deasupra.
Pofta mare!

Fructele Edenia provin din soiurile cele mai bune, cu gustul cel mai intens si savuros iar prin congelare rapida, individuala, fruct cu fruct, isi pastreaza intacte vitaminele si nutrientii iar gustul este desavarsit, de fructe deplin coapte.
Culese la maturitate deplina si congelate imediat dupa recoltare, fructele Edenia pot fi folosite atat congelate cat si decongelate. Sunt ideale atat in preparate dulci, main course sau consumate ca atare, dupa decongelare.
Vegane, fara gluten sau fara zahar adaugat, fructele Edenia iti dau idei pentru orice preparat si doar imaginatia este limita!
Va invit sa folositi cu incredere fructele Edenia in preparatele Flaveur!