Va propun sa gatim astazi o retetea noua de pancakes cu capsuni si fulgi de ovaz!
Va invit sa folosim capsunile Edenia, pentru ca sunt 100% proaspete si provin din soiurile cele mai bune de capsuni. Sunt alese, spalate, sortate, curatate de codite si congelate rapid
Capsunile sunt fructe delicioase si foarte populare, fiind o sursa excelenta de vitamina C, mangan si antioxidanti puternici. Contribuie la imbunatatirea sanatatii inimii, la reglarea nivelului de zahar din sange si au proprietati antiinflamatorii. Sunt bogate in fibre si sarace in calorii, fiind un aliment ideal pentru un stil de viata sanatos.

INGREDIENTE
120g capsuni de la Edenia
2 oua
120g iaurt grecesc
120g fulgi de ovaz
1 lingurita praf de copt bio

MOD DE PREPARARE
Capsunile le lasam la temperatura camerei pentru 2-3 ore pana se decongeleaza, apoi le taiem cubulete.
Intr-un bol amestecam ouale cu iaurtul, fulgii de ovaz si praful de copt, apoi adaugam cubuletele de capsuni si amestecam. Lasam compozitia in repaus pentru 10 minute.
Ungem o tigaie antiaderenta cu ulei de masline sau de cocos si punem 2 linguri din compozitie per clatita. Coacem la foc mic, cu capacul pus, pe ambele parti, pana se rumenesc.
Servim cu miere sau putin sirop de artar si sunt absolut delicioase si perfecte pentru micul dejun sau gustare.
Pofta mare!

Fructele Edenia provin din soiurile cele mai bune, cu gustul cel mai intens si savuros iar prin congelare rapida, individuala, fruct cu fruct, isi pastreaza intacte vitaminele si nutrientii iar gustul este desavarsit, de fructe deplin coapte.
Culese la maturitate deplina si congelate imediat dupa recoltare, fructele Edenia pot fi folosite atat congelate cat si decongelate. Sunt ideale atat in preparate dulci, main course sau consumate ca atare, dupa decongelare.
Vegane, fara gluten sau fara zahar adaugat, fructele Edenia iti dau idei pentru orice preparat si doar imaginatia este limita!
Va invit sa folositi cu incredere fructele Edenia in preparatele Flaveur!