INGREDIENTE
3 ardei micuti
3 linguri de cous cous
1 ceapa
150-200 g piept de pui
1 morcov mic
2-3 rondele de radacina de patrunjel
putin ulei
MOD DE PREPARARE
Am fiert putin puiul, cat sa il spumuiesc si l-am tocat marunt din cutit.
Ardeiul taiat pe jumatate l-am uns cu ulei si l-am bagat putin la cuptor ( acoperit vasul) – 10-15 minute cat sa se inmoaie putin, la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie.
Am oparit cous cous-ul in zeama in care au fiert legumele ramase ( ceapa,morcov, radacina de patrunjel).
Le-am blenduit si le-am amestecat cu cous cous -ul, cu puiul tocat, si putin ulei de masline.
Am umplut jumatatile de ardei si le-am bagat pentru 20-25 minute la cuptor la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie.
Se pot servi cu iaurt sau smantana.
Pofta buna!