INGREDIENTE
250 g faina integrala de secara
3 banane mici foarte coapte
70 g unt la temperatura camerei
1 lingura sirop de artar (optional)
1 lingurita bicarbonat de sodiu
2 linguri alune de padure macinate
MOD DE PREPARARE
Am frecat foarte bine untul cu siropul de artar si apoi am adaugat faina amestecata cu bicarbonatul de sodiu si alunele de padure macinate omogenizand cu ajutorul unui mixer.
In final am adaugat bananele facute piure.
Am pus compozitia in tava de chec si am introdus in cuptorul preincalzit la 180 de grade C pana s-a rumenit.
Pofta buna!
Bună, as vrea sa pregătesc aceasta rețetă, pentru ca mi se pare cea mai ok pt bebe de 1 an din câte am citit și as vrea sa te întreb dacă pot folosi faina de grâu integrala sau faina albă.
Numai bine!
nu am testat cu alta faina, deci nu va pot spune cum ar putea sa iasa.
Am revenit. Am înlocuit faina de secară cu faina de grâu 000 și a ieșit minunat! Nu am modificat cantitățile.