Va propun astazi o reteta noua si super gustoasa, usor si rapid de preparat, de biban cu rosii cherry si masline!
Am folosit desigur fileul de biban de la Edenia, pentru ca este un peste de captura, 100% natural, fara piele si fara oase si cu 0% glazura.
Datorita continutului mediu de grasimi, bibanul este un peste ideal pentru dieta.
Carnea de biban este in plus una foarte gustoasa, de culoare alb-roz, cu textura ferma, consistenta, suculenta si, prin urmare, usor de gatit.

INGREDIENTE (2 portii)
300g file de Biban de la Edenia
100g masline natur
5-6 rosii cherry
1 lingura ulei de masline

MOD DE PREPARARE


Pestele decongelat in prealabil la frigider il punem intr-un vas ceramic, il stropim cu ulei de masline iar deasupra adaugam maslinele si rosiile cherry taiate in doua.
Bagam in cuptor, setam 190 grade C caldura sus-jos fara ventilatie si lasam pentru 30 de minute.
Merge de minute cu Amestec in stil mexican de la Edenia.
Pofta mare!

Pestele Edenia este 100% natural, fara fosfati, aditivi sau alte chimicale, fiind filetat si congelat in ziua capturii.
Speciile de peste Edenia sunt atent selectionate din cele mai bune specii la nivel international.
Toate produsele din gama de peste Edenia sunt congelate individual. Fiecare bucata de file de peste este inghetata rapid, la -35 grade, pastrandu-si astfel prospetimea, aspectul si forma.
Stratul de glazura este unul minim (0-10%) pentru a proteja fileurile de peste de arsurile datorate temperaturilor scazute.
Va recomand sa folositi cu incredere pestele Edenia in preparatele Flaveur!