Biju Bebe este un brand tânăr și pasionat, specializat în primii ani de viață a bebelușilor (0 – 6 ani).

Brandul a fost creat ca o unealtă pentru a susține părinții în primii ani și pentru a oferi acestora liniște sufletească cu produsele Biju Bebe, având mereu în minte interesul cel mai bun al copiilor.

Biju Bebe este un brand inovator și în continuă evoluție și a cărui principală preocupare este de a crea un impact pozitiv în lume și asupra generatiilor viitoare.

Un brand care se mândrește cu produsele și resursele de învățare, oferind celor mici oportunități nesfârșite!

Vă invit să descoperiți minunatele produse din COLECȚIA DE DIVERSIFICARE BIJU BEBE

Colecția Biju Bebe pentru diversificare oferă o gamă largă de produse de înaltă calitate și sigure, care sunt proiectate pentru a fi eficiente și confortabile pentru bebeluși în timpul procesului de diversificare.

În această colecție se regăsesc produse variate, cum ar fi tăvi de hrană cu compartimente speciale, seturi de tacâmuri, boluri, farfurii și multe altele.

​Toate aceste produse sunt realizate din materiale sigure și non-toxice, astfel încât să nu afecteze sănătatea copilului.

De asemenea, produsele din aceasta colecție sunt proiectate pentru a fi ușor de curățat și întreținut, astfel încât părinții să poată să își dedice mai mult timp petrecut cu copiii lor.

DESCOPERĂ COLECȚIA DE VARĂ BIJU BEBE

În această colecție de vară Biju Bebe se regăsesc ochelari de soare, pălării de soare, costume de baie, sandale pentru plajă, jucării pentru plajă și multe altele.

Toate produsele din această colecție sunt fabricate din materiale naturale, non- toxice și sigure pentru copii, astfel încât să nu pună în pericol sănătatea lor.

De asemenea, aceste produse sunt proiectate pentru a fi eco-friendly, astfel încât să contribuie la protejarea mediului înconjurător.

Cu produsele din aceasta colecție pentru bebeluși, părinții pot fi siguri că oferă copiilor lor cele mai bune produse pentru a-i proteja și pentru a-i face să arate și să se simtă bine.

RECOMANDĂM CU DRAG

SET DIVERSIFICARE BEBELUȘI

Setul de diversificare pentru bebeluși din silicon alimentar este un ansamblu practic și sigur, conceput pentru a-i ajuta pe cei mici să exploreze alimentația solidă într-un mod confortabil şi plăcut.

Bolul inclus în set este realizat din silicon alimentar, fiind perfect pentru porționarea alimentelor bebeluşului. Materialul moale și flexibil al bolului permite o manipulare uşoară, iar forma sa ergonomică se potriveşte perfect în mâinile mici ale copilului. Este un bol practic şi care rezistă la temperaturi extreme.

Lingura din silicon cu mâner de lemn de bambus este concepută special pentru mânuţele delicate ale bebelușului. Partea din silicon a linguriţei este moale și netedă, asigurând o hrănire confortabilă și delicată pentru gingiile şi gurița bebeluşului.

Bavetica inclusă în set este fabricată dintr-un material de înaltă calitate, silicon alimentar, care este non-toxic, hipoalergenic şi sigur pentru sănătatea bebelușului tău. Bavetica are un design inteligent, prevăzut cu un buzunar adânc, care adună eficient alimentele care pot cădea în timpul mesei.

CANĂ DE ANTRENAMENT CU PAI

Cana de antrenament din silicon este alegerea ideală pentru a învăța pe cei mici să bea singuri.

Concepută special pentru a satisface nevoile celor mici în timpul dezvoltării lor, această cană reprezintă un pas esenţial în creşterea lor și a autonomiei.

Cana de antrenament este fabricată din silicon de calitate, extrem de moale, netoxic şi lipsit de substanţe nocive precum BPA.

Este ușor de folosit și are un design ergonomic și atractiv, fiind prevăzută cu o supapă anti-scursuri care previne scurgerile și picurările, astfel încât să puteți fi sigur că lichidele rămân în cană și nu pe hainele micuțului sau pe mobilier.

BAVETĂ MÂNECĂ LUNGĂ IMPERMEABILĂ

Baveta cu mâneci lungi este conceputa pentru a fi uşor de curăţat şi de întreținut, astfel încât să puteți fi sigur că va fi întotdeauna pregătita pentru următoarea masă.

Designul cu mâneci lungi al baveței şi închiderea cu capse în partea din spate oferă o protecție completă împotriva petelor şi a scurgerilor de mâncare pe hainele copiilor. 

Manecile sunt suficient de lungi pentru a acoperi întregul braț, iar materialul este impermeabil, astfel încât să nu se ude şi să nu se murdărească hainele copilului.

Bavetele cu mâneci lungi sunt potrivite pentru copiii de diferite vârste, începând de la bebeluşi până la copii mici.

Sunt realizate din 100% poliester reciclat.

GĂTEȘTE REȚETELE BIJU BEBE

OFERTĂ SPECIALĂ ȘI EXCLUSIVĂ PENTRU COMUNITATEA FLAVEUR

Reducere de preț de la pentru orice produse achiziționate de pe site-ul BIJU BEBE!

Toate produsele Biju Bebe pot fi achiziționate cu o REDUCERE de preț, ofertă specială și exclusivă din partea Biju Bebe pentru mămicile Flaveur, astfel:

10% pentru colecția de diversificare, cu cod de reducere: BB10FLAVEUR
15% pentru colecția de vară, cu cod de reducere: BB15FLAVEUR

Reducerea se aplică tuturor produselor de pe site-ul Biju Bebe, inclusiv celor aflate deja într-o promoție.

Oferta este valabilă până la sfârșitul lunii septembrie și vă invit cu drag să vă bucurați de această oferta specială!

Spor la cumpărături!