Vă invit ca începând de astăzi să descoperim magia Biju Bebe și să explorăm împreună lumea minunată a produselor Biju Bebe pentru copii!

Vă propun împreună cu Biju Bebe o rețetă savuroasă și sănătoasă de piure de pepene roșu cu zmeură și banană! Foarte ușor și rapid de preparat!

Cei mici pot servi piureul delicios cu lingura din silicon cu mâner de lemn de bambus din bolul din silicon moale și flexibil al setului de diversificare pentru bebeluși pe care ni-l propune Biju Bebe!

Dupa care pot servi apița din cana de antrenament cu pai Biju Bebe pentru bebeluși, care este una ergonomică şi adaptată mâinilor mici ale bebeluşilor si este totodata ideală pentru a face tranziția la paharul propriu cât mai uşoară şi mai distractivă.

Fie cu baveta cu buzunar din silicon, fie cu baveta cu mânecă lungă impermeabilă din poliester reciclat, masa cu Biju Bebe este întotdeauna una curată!

INGREDIENTE (1-2 porții)

150g pepene roșu
80g zmeură
1 banană mică
1 linguriță chia
1 linguriță semințe de in

MOD DE PREPARARE

Scoatem semințele pepenelui și îl pasăm cu blenderul vertical, împreună cu zmeura.

Punem în acest piure semințele și amestecăm.
Pentru o asimilare mai bună, putem râșni semințele înainte.

Băgăm piureul la frigider pentru 2 ore să se hidrateze semințele.

După 2 ore, adaugăm și banana pasată și servim bebelușului un delicios piure.

Poftă mare!

Colecția Biju Bebe pentru diversificare oferă o gamă largă de produse de înaltă calitate și sigure, care sunt proiectate pentru a fi eficiente și confortabile pentru bebeluși în timpul procesului de diversificare.
Sunt produse esențiale pentru orice părinte care dorește să ofere cel mai bun start în viața copilului său!

În această colecție se regăsesc produse variate, cum ar fi tăvi de hrană cu compartimente speciale, seturi de tacâmuri, boluri, farfurii și multe altele.
Toate aceste produse sunt realizate din materiale sigure și non-toxice, astfel încât să nu afecteze sănătatea copilului.

De asemenea, produsele din aceasta colecție sunt proiectate pentru a fi ușor de curățat și întreținut, astfel încât părinții să poată să își dedice mai mult timp petrecut cu copiii lor.
Cu aceasta colecție, părinții pot fi siguri că oferă copiilor lor cele mai bune produse pentru diversificarea hranei și contribuie la dezvoltarea unor obiceiuri alimentare sănătoase și echilibrate.

SET DIVERSIFICARE BEBELUȘI
Setul de diversificare pentru bebeluși din silicon alimentar este un ansamblu practic și sigur, conceput pentru a-i ajuta pe cei mici să exploreze alimentația solidă într-un mod confortabil şi plăcut.
Bolul inclus în set este realizat din silicon alimentar, fiind perfect pentru porționarea alimentelor bebeluşului. Materialul moale și flexibil al bolului permite o manipulare uşoară, iar forma sa ergonomică se potriveşte perfect în mâinile mici ale copilului. Este un bol practic şi care rezistă la temperaturi extreme.
Lingura din silicon cu mâner de lemn de bambus este concepută special pentru mânuţele delicate ale bebelușului. Partea din silicon a linguriţei este moale și netedă, asigurând o hrănire confortabilă și delicată pentru gingiile şi gurița bebeluşului.
Bavetica inclusă în set este fabricată dintr-un material de înaltă calitate, silicon alimentar, care este non-toxic, hipoalergenic şi sigur pentru sănătatea bebelușului tău. Bavetica are un design inteligent, prevăzut cu un buzunar adânc, care adună eficient alimentele care pot cădea în timpul mesei.

CANĂ DE ANTRENAMENT CU PAI
Cana de antrenament din silicon este alegerea ideală pentru a învăța pe cei mici să bea singuri.
Concepută special pentru a satisface nevoile celor mici în timpul dezvoltării lor, această cană reprezintă un pas esenţial în creşterea lor și a autonomiei.
Cana de antrenament este fabricată din silicon de calitate, extrem de moale, netoxic şi lipsit de substanţe nocive precum BPA.
Este ușor de folosit și are un design ergonomic și atractiv, fiind prevăzută cu o supapă anti-scursuri care previne scurgerile și picurările, astfel încât să puteți fi sigur că lichidele rămân în cană și nu pe hainele micuțului sau pe mobilier.

BAVETĂ MÂNECĂ LUNGĂ IMPERMEABILĂ
Baveta cu mâneci lungi este conceputa pentru a fi uşor de curăţat şi de întreținut, astfel încât să puteți fi sigur că va fi întotdeauna pregătita pentru următoarea masă.
Designul cu mâneci lungi al baveței şi închiderea cu capse în partea din spate oferă o protecție completă împotriva petelor şi a scurgerilor de mâncare pe hainele copiilor. Manecile sunt suficient de lungi pentru a acoperi întregul braț, iar materialul este impermeabil, astfel încât să nu se ude şi să nu se murdărească hainele copilului.
Bavetele cu mâneci lungi sunt potrivite pentru copiii de diferite vârste, începând de la bebeluşi până la copii mici.
Sunt realizate din 100% poliester reciclat.

Biju Bebe este un brand tânăr și pasionat, specializat în primii ani de viață a bebelușilor (0 – 6 ani).

Biju Bebe este însă un brand inovator și în continuă evoluție și a cărui principală preocupare este de a crea un impact pozitiv în lume și asupra generatiilor viitoare.

Un brand care se mândrește cu produsele și resursele de învățare, oferind celor mici oportunități nesfârșite!

Atenție!

Comunitatea noastră beneficiază din partea Biju Bebe de o ofertă specială și exclusivă de reducere de prețuri, care se aplică inclusiv produselor existente într-o promoție pe site:
– 10% pentru colecția de diversificare, cu cod de reducere: BB10FLAVEUR
– 15% pentru colecția de vară, cu cod de reducere: BB15FLAVEUR

Vă invit cu mare drag să vizitați site-ul Biju Bebe și să vă bucurați de aceste reduceri de preț!