INGREDIENTE

3 mere potrivite (am folosit golden)
3 oua
120g gris
80g faina alba de grau
1 lingurita praf de copt bio
Scortisoara (optional)
*zahar optional sau in functie de preferinte
1 lingura carob

MOD DE PREPARARE

Curatam merele, scoatem cotoarele si le taiem cuburi.

Mixam la robot ouale cu zaharul apoi adaugam cubuletele de mere si continuam sa mixam pana obtinem o compozitie foarte spumoasa. (imaginea de mai jos)

Scoatem compozitia din bolul robotului si adaugam scortisoara, grisul, faina si praful de copt si lasam compozitia in repaus aproximativ 20 de minute sa se umfle grisul.

Scoatem o parte din compozitie(cat dorim sa facem cu carob) si o amestecam cu lingura de carob.

Punem compozitie in tava pe hartie de copt (eu am folosit ustensila de inghetata) si coacem in cuptorul preincalzit la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie aproximativ 20 de minute sau pana se rumenesc deasupra.

Au iesit foarte pufoase iar grisul se simte foarte putin.

Pofta buna!