INGREDIENTE
1 banana (pe care o pasam cu furculita)
2 oua
130g faina alba de grau
120g fulgi de cocos
MOD DE PREPARARE
Punem toate ingredientele intr-un bol si framantam pana obtinem un aluat lipicios.
Rupem bucati din el si formam bilute de marimea unei nuci mari.
Punem bilutele in tava pe hartie de copt si le aplatizam usor cu podul palmei.
Coacem in cuptorul preincalzit la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru 20-25 de minute sau pana incep sa se rumeneasca usor pe margini.
Ies super buni, usor moi. Pofta mare!
As dori sa va întreb dacă fulgi de cocos înseamnă chiar fulgi de cocos sau nuca de cocos razuita? Va mulțumesc
exact fulgi de cocos, sunt mai fini decat nuca razuita.
Foarte buni, îmi place textura lor ușor crocanta la exterior și moale la interior. In plus, se fac ușor și rapid! Și dau dependență, mai ales dacă îți place cocosul. Mulțumesc pentru rețetă!
ma bucur tare ca v-au placut! 😀
Pot sa fac pentru un bebe de 8 luni +? Pot sa incep sa-i fac preparate cu faina?
gustarile se introduc dupa 1 an. Acesti biscuiti sunt pentru gustare. La 8 luni are 3 mese principale.
Bună!
Cam câți biscuiți ies din cantitățile de mai sus? Mulțumesc!
Alina
buna! Ies destui, nu i-am numarat.