INGREDIENTE BISCUITI CU CARTOFI FLAVEUR

300g cartofi (aproximativ 2 cartofi)
3 linguri ulei de masline
230g faina alba de grau
125mL lapte de vaca 3.5% grasime sau vegetal
2 lingurite praf de copt bio
Un praf de piper (optional)
Condimente la alegere: ierburi de Provence, patrunjel, nucsoara, rozmarin, cimbru, boia, oregano)

MOD DE PREPARARE BISCUITI CU CARTOFI FLAVEUR

Cartofii ii coaceti la cuptor sau ii fierbeti apoi ii faceti piure.

Amestecati piureul de cartofi cu restul ingredientelor si framantati pana obtineti un aluat omogen. Nu mai adaugati faina!

Puneti aluatul in folie alimentara si bagati la frigider pentru cel putin o ora.

Presarati faina pe blatul de lucru. Intindeti aluatul cu o grosime de 0.5cm. Decupati forme de biscuiti pe care ii puneti in tava pe hartie de copt.

Coaceti biscuitii la 190 de grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru aproximativ 20 de minute.
*A iesit o tava de biscuiti crocanti la exterior si moi in interior.

Update: dupa ce s-au racit au devenit moi si gumosi.

Pofta buna!