INGREDIENTE

200g faina alba de grau tip 000
100g cascaval ras
60g masline tocate marunt – nesarate
125g unt rece taiat cubulete (am folosit cu 65% grasime)

MOD DE PREPARARE VIDEO

Punem toate ingredientele intr-un vas si framantam pana obtinem o coca.

Punem coca intr-o folie alimentara si rulam sa dam forma unui baton de salam gros.

Bagam la frigider pentru 2 ore.

Dupa cele 2 ore in care s-a intarit, taiem felii groase 1 cm.

Punem biscuitii in tava pe hartie de copt si coacem in cuptorul preincalzit la 190 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru aproximativ 30 de minute sau pana se rumenesc frumos.

Acesti biscuitii sunt pe locul 1 in topul preferintelor noastre alaturi de BISCUITII IN DOUA CULORI.

Seamana la textura cu niste saratele si cu biscuitii 100. Usor crocanti la exterior si moi in interior! Absolut deliciosi!