INGREDIENTE
4 oua
1 lingura sirop de artar sau zahar brut (optional)
200g faina alba de grau
100g fulgi de cocos
MOD DE PREPARARE
Amestecati ouale cu zaharul sau siropul, apoi integrati si faina putin cate putin si fulgii de cocos.
Puneti cu lingura compozitie, in tava pe hartie de copt.
Apasati cu lingura sa turtiti putin biscuitii.
Bagati la cuptor preincalzit la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru aprox 15-20min.
Pofta buna!
Ouăle în întregime? Sau doar gălbenușurile? Și dacă nu am zahăr brut ce as putea folosi? Mulțumesc frumos!
Dana, da, ouale intregi. Poti inlocui cu zahar tos, daca nu ai brut. Dar pune mai putin, caci zaharul tos este mult mai dulce decat zaharul brut.
Mulțumesc frumos pentru răspuns ! Zicea cineva ca se poate folosi sirop de arțar in locul zahărului. Se poate?
se poate, da trebuie sa mai adaugati putina faina. Aluatul trebuie sa fie destul de gros.
Zahar din stevie…merge, nu?
nu am folosit pana acum, dar banuiesc ca merge.
Am incercat reteta dvs.La 100 gr de faina introdusa deja compozitia era extrem de groasa.Credeti ca am gresit undeva?Multumesc!
asa trebuie sa fie