INGREDIENTE
1 mar potrivit (am folosit Golden)
120mL ulei de cocos (topit)
200g + o lingura cu varf faina integrala de grau
100g migdale macinate (sau nuci)
2 lingurite scortisoara Ceylon
Zahar sau sirop de artar in functie de preferinte – o lingura am pus
MOD DE PREPARARE
Curatam marul si il taiem cubulete. Punem marul taiat impreuna cu uleiul in blender si mixam pana obtinem un piure.
Amestecam apoi piureul cu restul ingredientelor. Aluatul va fi moale.
Punem aluatul in folie alimentara si il bagam la frigider pentru 2 ore.
Scoatem aluatul, il punem pe hartie de copt. Punem o alta foaie de hartie de copt peste aluat si intidem usor cu sucitorul astfel incat sa obtinem un aluat cu grosimea de 0.5-0.7cm. Daca intideti in foaie mai subtire vor iesi foarte tari.
Decupam forme de biscuiti pe care le punem in tava pe hartie de copt.
Coacem biscuitii la 180 grade C pentru aproximativ 20 minute sau pana se rumenesc putin.
Ies crocanti.
Pofta buna!