Braun MultiQuick 5 Baby – Cea mai rapidă cale pentru a avea un copil fericit!

Pentru că mâncarea gătită acasă este întotdeauna cea mai sănătoasă alegere și pentru că părinții au suficiente de multe alte lucruri de care să se preocupe, Braun a creat în mod special pentru ei modelul MultiQuick 5 Baby, cel mai ergonomic blender vertical!

Un blender vertical conceput pentru confort și ușurință în folosire, un aparat mult mai ușor față de altele blendere verticale și cu un mâner nou subțire și moale la atingere.

Cu blender-ul vertical MultiQuick 5 Baby pot fi preparate rapid și ușor cele mai gustoase mâncăruri pentru bebeluși!

 

Blenderul vertical Braun – răspunsul extraordinar la nevoile obișnuite din bucătărie!

Blender-ul vertical Braun MultiQuick Baby 5 este ideal pentru amestecuri și piureuri, dar și pentru operațiuni precum tocarea legumelor, tăierea cărnii și chiar zdrobirea gheții.

 

Blenderul de mână este perfect adecvat pentru prepararea legumelor pasate, a sosurilor, a sosurilor pentru salate, a supelor, a hranei pentru bebeluși, precum și a băuturilor, a celor de tip smoothie și milkshake.

Tocătorul este perfect adecvat pentru a toca carne, brânză tare, ceapă, ierburi, usturoi, legume, pâine, biscuiți, nuci și pentru prepararea porțiilor mici de piure pentru bebeluși.

Descoperă tehnologiile Braun MultiQuick 5 Baby:

PowerBell Plus

permite, ca prin forma brevetată a piciorului de amestecare și prin cele 3 zone de tăiere, să se obțină cele mai bune rezultate de mixare și să se împiedice stropirea. 

SPLASHControl

previne stropirea și oferă cele mai bune rezultate de mixare pentru a menține utilizatorul și bucătăria fără pată.

EasyClick Plus

Atașare mai rapidă a accesoriilor datorită butoanelor mai mari și mai ușor de utilizat și datorită designului intuitiv. 

Gătește rețetele cu Braun MultiQuick 5 Baby:

PANCAKES CU TZATZIKI

ÎNGHEȚATĂ CU CIREȘE ȘI BANANĂ

PATE DE LEGUME CU OU

HUMMUS VERDE

Te invităm să ne urmărești pentru cele mai savuroase rețete sănătoase și să folosești cu încredere blenderele verticale Braun în prepararea rețetelor Flaveur!