INGREDIENTE (7 bucăti mari)
1 ou
O lingură de zăhar
35mL ulei de masline nonextravirgin (pomace olive oil – găsiți la toate supermarketurile) – sau ulei de cocos
50mL lapte de vacă 3,5% grăsime
170g iaurt grecesc (cu 10% grăsime)
150g făină albă de grâu tip 000
2 lingurițe rase praf de copt bio
100g căpșuni tăiate cubulețe mici

MOD DE PREPARARE
Mixăm oul cu zahărul până obținem o compoziție spumoasă, aproximativ 2-3 minute. Adăugăm apoi pe rând laptele, uleiul, iaurtul și faina amestecată cu praful de copt, mixând după fiecare.
La sfârșit adăugăm și căpșunile tăiate cubulețe și amestecăm cu o spatulă.

Umplem forme de brioșe pe care le coacem în cuptorul preîncălzit la 190 grade C căldură sus-jos fără ventilație pentru 35 de minute.
Ies super pufoase și gustoase! Le păstram la frigider sau la temperatura camerei și le consumăm în max 3 zile. Poftă mare!