INGREDIENTE (9 BRIOSE MARI)

350g faina alba de grau
o lingura zahar (optional sau in functie de preferinte)
100mL ulei (am folosit ulei de masline din turte, fara gust fara miros)
350g iaurt natur
3 oua
2 lingurite cu varf praf de copt bio
250g visine congelate
mac (optional)

MOD DE PREPARARE

Mixam ouale cu zaharul pana obtinem o compozitie spumoasa. Adaugam apoi pe rand uleiul, iaurtul, praful de copt si faina, mixand dupa fiecare.

Integram si ¾ din visinele decongelate si scurse in prealabil amestecand cu o spatula.

Umplem forme de briose, iar deasupra infingem 2-3 visine si presaram mac.

Coacem in cuptorul preincalzit la 180 grade C pentru aproximativ 40 minute sau pana se rumenesc frumos.

Delicioase! Pofta buna!

*Visinele pot fi inlocuite cu cirese congelate, afine, zmeura sau mure.