Vă propun astăzi, împreună cu partenerul nostru KSpices, o rețetă nouă și absolut delioasă de brioșe cu kaki și vanilie!
Vă recomand cu drag să folosiți păstăi de vanilie Bourbon ds calitate premium, în eprubetă de la KSpices, provenite direct din Madagascar, regiunea considerată reperul global pentru vanilia de cea mai înaltă calitate.
Păstăile de vanilie au o culoare neagră, aspect lucios, textură uleioasă și o aromă puternică. Notele aromatice sunt specifice celei mai apreciate varietăți de vanilie din lume, vanilia Bourbon de Madagascar.
KSpices este un brand românesc dedicat autenticității și rafinamentului gustului natural, care ne pune la dispoziție o gamă diversă de produse din vanilie, 100% naturale, fără adaosuri, selecționate manual din cele mai bune loturi, de cea mai bune calitate!

INGREDIENTE (12 mini brioșe)
1 ou
1 lingură zahăr
40mL ulei de măsline nonextravirgin (pomace olive oil)
50mL lapte de vacă 3,5% grăsime sau lapte vegetal
1 kaki bine copt
1 linguriță praf de copt bio
1 păstaie vanilie bourbon de Madagascar de la KSpices
150g făină albă de grâu tip 000

MOD DE PREPARARE
Curățăm fructul și îl transformăm în piure cu blenderul vertical.
Crestăm păstaia de vanilie pe lung și extragem semințele cu vârful cuțitului.
Mixăm oul cu zahărul până obținem o compoziție spumoasă. Adăugăm uleiul, laptele, piureul de kaki, semințele de vanilie, praful de copt și făina, mixând după fiecare etapă.
Umplem formele de brioșe trei sferturi și coacem în cuptorul preîncălzit la 180°C, căldură sus-jos, fără ventilație, aproximativ 30 de minute. Brioșele sunt gata când trec testul cu scobitoarea.
Rezultatul este aromat și foarte plăcut la gust.
Poftă bună!

Misiunea KSpices este să aducă în bucătăriile pasionaților și profesioniștilor cea mai pură Vanilie Bourbon din Madagascar, 100% naturală, neprocesată chimic, selecționată manual și maturată lent.
KSpices se diferențiază prin controlul direct al calității, transparență și respect pentru originea produsului, colaborând doar cu producători locali certificați.
Pentru KSpices, fiecare păstaie este mai mult decât un ingredient – este o poveste despre pasiune, natură și perfecțiune.

Păstăile de Vanilie Bourbon, etalonul vaniliei naturale la nivel mondial, provin din inima Madagascarului.
Clima tropicală unică, solul vulcanic bogat și procesul tradițional de maturare lentă oferă păstăilor un profil aromatic echilibrat, intens, dulce și catifelat, inconfundabil în deserturi fine și creme.
La maturitate, o păstaie autentică de Bourbon are între 5 și 7 grame și nu depășește 22 cm lungime — o concentrație perfectă de uleiuri esențiale și vanilină naturală.
Fiecare păstaie este o mică bijuterie aromatică, destinată celor care respectă ingredientele autentice.
Ambalarea în eprubetă permte păstrarea optimă și îndelungată a tuturor compușilor și notelor aromatice care fac din Vanilia de Madagascar un condiment extrem de apreciat (Vanilia de Madagascar conține peste 300 compuși aromatici care oferă acetei varietăți note aromatice distincte nereplicabile).

Surpriză KSpices: o reducere exclusivă de preț de 10% la achizițiile mămicilor Flaveur, care se cumulează cu alte promoții existente pe site-ul www.kspices.ro.
Codul de reducere: Flaveur10

Vă recomand cu mare drag să descoperim împreună minunatele produse KSpices și să le folosim cu încredere în preparatele Flaveur!