Ce spuneti de briose cu morcov, cascaval si nucsoara?
O reteta sanatoasa si savuroasa pe care v-o propun impreuna cu Kotányi, un preparat cu un gust cu totul aparte gratie condimentului pe care l-am folosit: nuscoara!

Nucsoara macinata de la Kotányi este un condiment rafinat cu o aroma delicata si cu un gust usor picant, iar briosele de astazi au iesit absolut delicioase!

INGREDIENTE

1 morcov ras pe razatoarea mica (marime potrivita)
180 g faina alba de grau
3 oua
150mL lapte
100g cascaval ras (pe razatoarea mica)
7 linguri ulei de masline
2 lingurite praf de copt bio
½ lingurita nucsoara de la Kotányi

MOD DE PREPARARE

Mixam ouale cu uleiul si laptele apoi adaugam faina amestecata cu nucsoara si praful de copt continuand sa mixam pana obtinem o compozitie omogena.

Adaugam si morcovul cu cascavalul si amestecam cu o spatula.

Umplem ¾ din formele de briose si coacem in cuptorul preincalzit la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru 35 de minute sau pana se rumenesc frumos!

Absolut delicioase!
Pofta buna!

Nucsoara este un condiment rafinat dar care se preteaza foarte bine in multe retete, atat in preparate de baza cat si in deserturi. Este delicios pentru sosuri, branza, spanac, varza sau cartof piure.

Va invit sa cititi mai mult despre Kotányi si aici: www.flaveur.ro/kotanyi.
Va invit sa descoperiti portofoliul foarte bogat de condimente Kotányi si sa le si folositi in preparatele Flaveur!