Va propun astazi, impreuna cu Kotányi, o reteta noua si savuroasa, cu un gust cu totul aparte: briose cu mozzarella si busuioc!

Uscat in conditii speciale, busuiocul maruntit de la Kotányi, ramane bogat in uleiuri esentiale si, atunci cand este adaugat la mancaruri, isi pastreaza proprietatile la fel ca si cel proaspat.

INGREDIENTE (pentru 6 briose mari)

3 oua
150g branza de vaci sau branza de casa
100g faina alba de grau
200g smantana
o bula mozzarella fresca (125g)
2 lingurite busuioc maruntit de la Kotányi

MOD DE PREPARARE

Mixam ouale cu branza si smantana apoi adaugam faina si busuiocul si omogenizam. Taiem bula de mozzarella in 6 sau in functie de numarul de briose care ne vor iesi daca avem forme mai micute.

Umplem ¾ din formele de briose si in fiecare punem cate un cubulet de mozzarella.

Coacem in cuptorul preincalzit la 200 grade C sus-jos fara ventilatie pentru 30 minute sau pana se rumenesc frumos.

Pofta mare!

Gratie busuiocului briosele cu mozzarella au iesit nemaipomenit de bune. Si la fel ies si foarte multe mancaruri in care folosim busuioc, precum: sosuri de rosii, paste Bolognese, pizza, focaccia, musaca sau dressing pentru salate.

Va invit sa aflati mai multe despre Kotányi aici: www.flaveur.ro/kotanyi si sa descoperiti portofoliul foarte bogat de condimente Kotányi!< Va invit sa le si folositi cu toata increderea in preparatele Flaveur!