INGREDIENTE
2 oua
1 lingura sirop de artar sau zahar brut (optional sau in functie de preferinte)
1 iaurt natur (125g)
2 lingurite rase praf de copt bio
180g faina alba de grau tip 000
100g unt (pe care il topiti) – cu 65% grasime
Visine (am avut congelate)
MOD DE PREPARARE
Mixati foarte bine ouale cu zaharul sau siropul.
Adaugati iaurtul si praful de copt si continuati sa mixati. Puneti faina putin cate putin si mixati bine, apoi adaugati si untul topit si omogenizati.
Puneti cu o lingurita putina compozitie in fiecare forma de briose, adaugati 2-3 visine in functie de marimea formelor, apoi acoperiti cu compozitie fara sa umpleti complet formele. Visinele le-am pus direct congelate.
Bagati la cuptorul preincalzit la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru aproximativ 25-30 de minute.
Pofta buna!