INGREDIENTE (pentru 12 mini briose)

1 ou
125g faina alba de grau tip 000 sau t45
75g unt topit (cu 65% grasime)
50ml lapte de vaca 3.5% grasime
1 lingura sirop de artar sau zahar brut (optional)
1 lingurita praf de copt bio
Aprox 100g zmeura proaspata

MOD DE PREPARARE

Amestecati faina si praful de copt, apoi adaugati oul, zaharul (sau siropul), untul topit si laptele, amestecand cu o furculita.

Compozitia trebuie sa fie mai groasa, insa daca este foarte groasa incat nu se poate amesteca cu furculita, mai adaugati putin lapte.

Puneti in fiecare forma de briosa putina compozitie, apoi adaugati 2-3 bucati de zmeura iar peste adaugati iar putina compozitie.

Bagati la cuptorul preincalzit la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru aproximativ 25-30 de minute sau pana trec testul scobitorii. (tava o pozitionam pe raftul al doilea de jos al cuptorului)

Pofta buna!