INGREDIENTE
150 g faina
75 g unt
50 g de migdale pisate
3 oua
50 ml lapte
1 lingurita de praf de copt bio
o lingura sirop de artar sau zahar brut (optional)
2 maini de cirese
1/2 pastaie de vanilie
50 ml lapte 3.5% grasime
MOD DE PREPARARE
Untul la temperatura camerei l-am frecat cu zaharul.
Am amestecat faina cu migdalele pisate ( fara o lingura din acestea, pe care am utilizat-o la final) si cu praful de copt.
Am batut oualele bine, bine si le-am turnat peste unt.
Am incorporat laptele, apoi amestecul de faina.
Am turnat in forme ( 12buc) am presarat cubulete de cirese ( multe, sa fie bogate) si am presarat migdalele ramase.
Am bagat la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie ( preincalzit) pentru 25-30 minute.
La 25 minute faceti testul scobitorii.
In functie de cuptor timpul poate sa difere.
Pofta buna!
Foarte Foarte bune! am folosit pana la urma 100 ml lapte. si nuca in loc de migdale. delicioase!