INGREDIENTE (5-6 portii)

500g broccoli (am avut proaspat dar puteti pune si congelat)
3 cartofi medii
8 oua (au fost micute)
1 ceapa rosie
2 linguri ulei de masline + ulei pentru uns vasul

MOD DE PREPARARE

Curatam cartofii, ii taiem cubulete si ii gatim la abur. Cand incep sa se gateasca putin, adaugam si broccoli.

In timp ce legumele sunt la abur, tocam ceapa marunt si o punem la inabusit in ulei de masline si apa pana se inmoaie. Apoi separat, batem ouale.

Lasam legumele la racit apoi le pasat cu furculita si le amestecam bine cu ceapa inabusita si ouale batute.

Ungem un vas cu ulei de masline (am avut o tigaie rotunda cat o farfurie intinsa) punem compozitie si bagam in cuptorul preincalzit la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru aproximativ 50 de minute sau pana incepe sa se rumeneasca si deasupra putin.

Pofta buna!