INGREDIENTE (2 portii)
200g capsuni
1 banana (am cantarit-o cu coaja si avea 199g)
1 ou
60g mascarpone
2 linguri gris
Unt pentru uns vasele ceramice
MOD DE PREPARARE
Punem totul intr-un bol si pasam cu blenderul vertical pana obtinem un piure.
Punem piureul in 2 vase mici ramekin unse cu unt (11cm diametru cu 5 cm inaltime). Sau putem folosi un singur vas ceramic sau yena.
Bagam vasele in cuptor, setam 190 grade C caldura sus-jos fara ventilatie si lasam pentru 40 de minute.
Budinca iese moale si se mananca cu lingurita cat e calda. Cand se raceste se va mai intari putin. Se pastreaza la frigider pana la 3 zile si poate fi reincalzita la cuptor.
Pofta mare!
Buna ! In loc de mascarpone pot pune iaurt grecesc 10% ? Sau brânzica de vaci ? Mulțumesc !
da
Super buna! Fetita mea foarte mofturoasa a mancat cu multa placere aceasta budinca.
Va multumesc mult pentru feedback!
Ma scuzați pentru deranj dar as dori sa stiu daca această budinca se poate face și fara ou
Mulțumesc
da