Pentru diseara va propun o budinca de cartof dulce cu gris, savuroasa si usor de preparat!

O puteti pregati folosind noul piure de cartofi dulci de la Edenia, pe care vi-l recomand cu drag!

Cartofii dulci fierti, pasati si congelati in forma de peleti, sunt usor de folosit in orice reteta in doar cateva minute si nu se decongeleaza inainte de preparare!

INGREDIENTE (o portie de bebelus)

200g piure de cartofi dulci de la Edenia
1 ou
1 lingura gris
1 lingura smantana 12% grasime (optional – se poate omite in caz de alergie)
Ulei de masline pentru uns vasul ceramic

MOD DE PREPARARE

Punem peletii de piure intr-o craticioara si lasam la foc mic amestecand din cand in cand pana se decongeleaza.

Amestecam piureul de cartof dulce cu restul ingredientelor.

Ungem un vas ceramic cu ulei de masline si punem compozitia. Bagam in cuptor, setam 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie si lasam pentru 35 de minute.

O cina delicioasa pentru cei mici!

Cand se raceste se poate taia in bucatele, altfel calda se poate servi cu lingurita.

Pofta mare!

*Vasul folosit are diametrul 10cm cu 5cm inaltime

Piureurile Edenia contin 100% legume naturale, sortate, curatate, spalate, prefierte, pasate si congelate in forma de peleti. Nu sunt modificate genetic!

Sunt ideale pentru ca se pregatesc cu usurinta si fara pierderi si rezultatul poate fi un piure rapid (fara adaos de apa) sau o supa crema (cu adaos de apa).

Piureurile de legume sunt disponibile in 4 sortimente (mazare, telina, morcovi si cartof dulce) si se gasesc deja in supermarket-urile fizice si online.

Legumele sunt pasate si congelate in forma de peleti imediat dupa recoltare, pastrand astfel intacte vitaminele si substantele nutritive.

Peletii Edenia se pot folosi usor in orice reteta, se gatesc rapid si sunt disponibili tot anul!

Va invit sa folositi cu incredere piureurile de legume Edenia in preparatele Flaveur!