INGREDIENTE

15 cm praz

3 cuburi spanac congelat

1 cartof dulce potrivit

2 oua

100 ml lapte

 

MOD DE PREPARARE

Cartoful dulce il curatam si il taiem rondele subtiri ori pe razatoare (partea care feliaza) ori la robot.

Prazul il tocam marunt si il inabusim in putin ulei de masline si apa pentru aproximativ 10 minute.

Apoi adaugam spanacul, tocat marunt, peste praz si mai lasam 5 minute. Adaugam din cand in cand apa, insa la sfarsit nu trebuie sa mai ramana deloc.

In timp ce prazul se gateste, ungem un vas cu unt si punem un strat de cartof dulce, pe fundul vasului si pe margini. Bagam vasul la cuptor preincalzit 180 grade, pentru 10 minute. Scoatem vasul din cuptor si adaugam peste stratul de cartof, prazul si spanacul. Deasupra turnam ouale batute cu laptele.

Bagam la cuptor pentru 30 de minute.

Pofta buna!