INGREDIENTE

4 linguri faina alba de grau (nu rase dar nici nu varf)
3 linguri carob (nu rase dar nici cu varf)
¼ lingurita praf de copt bio
1 ou
6 linguri lapte (de vaca sau vegetal)
2 linguri ulei de masline sau cocos (am folosit de masline de turte)
unt sau ulei de cocos pentru uns vasul ceramic

MOD DE PREPARARE

Punem toate ingredientele intr-un bol si mixam pana obtinem o compozitie omogena.

Ungem vasul mic ceramic cu unt si turnam compozitia. Compozitia este doar pentru un singur vas micut cu diametrul de 11cm si inaltimea de 5cm.

Bagam in cuptor si setam 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie. Nu bagam vasul ceramic in cuptorul preincalzit pentru ca se poate sparge. Lasam aproximativ 35 de minute si testam cu scobitoarea.

Iese pufoasa ca un chec. Daca o doriti dulce adaugati indulcitor in functie de preferinte.

Pofta buna!