INGREDIENTE

5 ciuperci mari
2 cartofi mici
1 ceapa mica
2 oua
1/2 legatura de marar
2 linguri cu varf de faina
2 linguri rase de malai
4 linguri ulei de masline
150 g iaurt

 

MOD DE PREPARARE

Am feliat ciupercile.

Am razuit fin ceapa si cartofii.

Am pus aceste ingrediente intr-o tigaie cu 2 linguri de ulei si putina apa ( 4-5 linguri).

Am lasat la foc mic amestecand, pana s-a evaporat toata zeama ( se lasa si de la ciuperci).

Separat am frecat galbenusurile cu uleiul, apoi le-am amestecat cu iaurtul, mararul tocat fin, malaiul si faina turnata in ploaie.

Am incorporat compozitia cu ciuperci, amestecand foarte bine, si am potrivit de gust.

Am batut spuma albusurile si le-am incorporat in compozitia finala.

Am pus totul intr-un vas de yena si intr-o forma de gulguf de silicon.

Am bagat la 170-180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pana s-a rumenit usor checul, aproximativ 40 de minute.

Pofta buna!