INGREDIENTE (o portie)
50g gris
1 ou
2 linguri fulgi de cocos
100mL suc de portocala
O lingurita sirop de artar (sau zahar brut sau pasta de curmale sau puteti sa nu mai indulciti deloc) – zahar sau sirop de artar numai pentru 1 an+
MOD DE PREPARARE
Amestecam totul cu o furculita. Lasam compozitia in repaus 30 de minute sa se umfle grisul.
Ungem un vas ramequin cu ulei de cocos, punem compozitia si bagam la cuptor la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pana se rumeneste deasupra, aproximativ 30 de minute. Vasul ramekin are 11cm diametrul cu 5cm inaltime.
Budinca iese destul de inchegata si poate fi taiata bucatele dupa ce se raceste sau se poate servi direct cu lingurita din vas.
Una dintre cele mai bune budinci pe care le-am mancat vreodata.
Pofta buna!
*Daca nu indulciti cu nimic este posibil sa iasa acrisoara. Dupa ce se raceste poate fi taiata in bucatele.