INGREDIENTE

Blat
800g faina
450mL apa
1 pliculet drojdie uscata
3 linguri ulei de masline

Topping
3 oua
½ ardei gras
1 ceapa rosie
Ciuperci (am folosit la borcan)
Oregano
Suc de rosii
O lingura pesmet

MOD DE PREPARARE

Dizolvam drojdia in apa si adaugam uleiul. Incepem sa incorporam si faina putin cate putin si framantam pana obtinem un aluat elastic. Lasam aluatul la crescut in loc caldut pentru aproximativ o ora.

Intre timp taiem ardeiul si ceapa solzisori si le putem impreuna cu ciupercile intr-o tigaie antiaderenta la foc mic. Lasam cateva minute pe foc pana se inmoaie putin ceapa si ardeiul.

Separat, batem ouale cu pesmetul si oregano.

Intinde aluatul si punem in tava de pizza. Eu am folosit doar ¾ din aluat iar cu restul am facut niste covrigi.
Ungem aluatul cu sos de rosii, punem legumele si turnam usor oula batute in asa fel incat sa acoperim toata suprafata.

Coacem in cuptorul preincalzit la 190 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pana se rumeneste, aprox 30 de minute.

Pofta buna!