INGREDIENTE (2 portii)

150g iaurt grecesc (cu 10% grasime)
1 banana mai mare
125g zmeura proaspata
1 ou
2 linguri fulgi de cocos
1 lingura rasa gris
Ulei de cocos sau unt pentru uns vasele ceramice

MOD DE PREPARARE

Pasam banana cu furculita si o amestecam bine cu oul, iaurtul, fulgii de cocos si grisul.
Adaugam si zmeura, pastrand cateva bucati pentru decor.

Ungem 2 vase mici ramekin cu ulei de cocos si repartizam compozitia decorand cu zmeura ramasa. Vasele pe care le-am folosit au 5cm inaltime cu 11cm diametru. Se poate folosi si un singur vas mai mare, sau forme din silicon.

Bagam formele in cuptor, setam 190 grade C caldura sus-jos fara ventilatie si lasam pentru 40 de minute. Cat e calda este mai moale si se poate manca cu lingurita. Pe masura ce se raceste, se mai intareste si poate fi taiata in bucatele. Este ideala pentru bebelusii care incep sa manance bucatele pentru ca vor fi bucatele moi.

Budinca se poate consuma in 3 zile, daca este pastrata la frigider. La servire se poate reincalzi putin in cuptor. Pofta mare!