INGREDIENTE (4-5 portii)
1/2 pâine (eu am folosit pâine de casă fara sare)
4 ouă
2 căni de lapte
5-6 linguri de brânză de vaci sau ricotta
2 căței de usturoi
fasole verde aprox 200g
piper
MOD DE PREPARARE
Aveam o minunăție de pâine- prima mea pâine de casă- și m-am gândit că e păcat să nu o valorific și altfel.
Așa că, am tăiat-o bucățele mici și am lăsat-o la înmuiat în lapte.
După aceea, am amestecat-o cu ouăle , usturoiul tocat mărunt și brânza.
Am opărit fasolea verde vreo 4-5 minute și am tăiat-o bucăți mai mici (1 cm).
Am uns tava cu unt, am pus jumătate din compoziție, peste ea am presărat fasolea verde, apoi am turnat restul de compoziție.
În 35-30 de minute a fost gata la cuptor la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie.
Să avem poftă!