Astăzi am pregătit o nouă rețetă savuroasă de budincă de paste cu brânză și cireșe!

Este o retetă care se prepară ușor și pe care v-o propun împreună cu Hutton și care în mod negreșit va fi bine primită de cei mici!

Vă recomand cu drag să preparați rețeta cu pastele scurte scoici de la Hutton, atractive pentru copii, din ingrediente de calitate și cu un comportament bun la fierbere, dar și pentru gustul tradițional.

Hutton ne oferă totodată o sortimentație deosebit de bogată (92 produse, 24 forme) ce pornește de la produsele fără ouă (de post) până la specialitățile cu 8 ouă la kilogramul de făină, așa-numitele „de nuntă”.

Sunt pastele tale de încredere, de fiecare zi dar și o alegere excelentă pentru ocaziile speciale din viața familiei tale!

INGREDIENTE (2 porții)

100g paste scoici de la Hutton
130g cireșe
3 linguri cu vârf de brânză (de casă/vaci/ricotta)
1 ou
1 lingură sirop de arțar (opțional și numai pentru 1 an+)
Puțin pesmet (opțional și numai pentru 1 an+)
Puțin ulei de cocos sau unt pentru uns vasul ceramic

MOD DE PREPARARE

Fierbem pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj pentru 8 minute, apoi le lăsăm puțin la scurs într-o strecuratoare.

Scoatem sâmburii cireșelor și le tăiem în două.

Amestecăm pastele cu oul, brânza, siropul și cireșele.

Ungem un vas mic ceramic cu unt (al meu 16x11cm) și punem compoziția în mod uniform. Presărăm deasupra puțin pesmet.

Băgăm vasul în cuptor, setăm 180 grade C și lăsăm pentru aproximativ 40 de minute.

Budinca poate fi servită și a doua zi, păstrată în frigider și reîncălzită la cuptor sau chiar poate fi servită și la temperatura camerei.

Absolut delicioasă!

Poftă mare!

Folosind o rețetă proprie, păstrată timp de două generații, Hutton – o prosperă afacere de familie din nord-vestul României – pune laolaltă ingredientele cele mai bune, tehnologia italiană de vârf, priceperea și calmul ardelenesc pentru a vă oferi paste făinoase cu un gust minunat.

La peste 30 de ani de la înființare, Hutton continuă să furnizeze câteva dintre cele mai bune produse de gen de pe piața romanească!

Scoici paste scurte

Gramaj: 500g
Ingrediente: Făina grifică (din grâu comun, grâu dur și porumb). Poate conține urme de ouă.
Timp de fierbere: 6-8 min
Numar porții per ambalaj: 6
Valoare energetică: 1548 KJ / 365 Kcal

Hutton produce paste făinoase de calitate din făinuri grifice de grâu și porumb, iar această calitate derivă dintr-o selecție riguroasă a făinurilor folosite si din combinarea îndemânarii tradiționale a producătorilor de paste cu tehnologia modernă.

Produsele marca Hutton ajung în peste 30 de județe din România prin intermediul distribuitorilor – parteneri și, regional, în 7 dintre rețelele internaționale de magazine (Auchan, Carrefour, Cora, Profi, Remarkt, Selgros, Supeco).

Calitate stabilă, de peste 30 ani și un raport calitate-preț excelent!

Vă invit cu drag să descoperiți întregul portofoliu de paste Hutton și să le folosiți cu încredere în rețetele Flaveur!